Misi Tahun Baru – Kelas ‘Decoration Cup Cake’

Antara misi tahun baru yang tak tercapai-capai ( sudah beberapa tahun, berganti tahun, akhirnya terlaksana) ialah belajar untuk membuat dekorasi kek. Buat permulaan, belajar membuat dekorasi cup cake. Buat permulaan tu boleh la, kene praktis lebih ( kata cikgu, kak Ida ).

Saya mengambil kelas kelolaan kak Ida bertempat di Gurney Height, Bukit keramat pada hari minggu lepas ( 11/1/2009). Maaflah entri ini lambat dikeluarkan kerana asik berebut pc dengan Muhammad Fateh. Sudahnya, Muhammad Fateh yang menang😉.

Tak nak komen lebih-lebih la, segan. Lihat la sendiri hasil tangan dari kelas tersebut. Diharap dapat memberikan sesuatu yang positif terhadap diri saya dan orang disekeliling… Selamat menjamu mata😉

untuk melihat lebih dekat hasil tangan saya, sila layari Ida Bakery. Saya tak dapat mengambil gambar secara dekat kerana tidak membawa kamera ke kelas sebab kamera besar ‘gabak’ ( SLR D70) , kamera mudahali dah pecah hehe…

Selamat Merangsang Rasa, Memikat Aroma

6 Responses so far »

  1. 1

    merpati66 said,

    Salam…lepas nie kena wat cc ya..jgn takut tibai ajee nanti dah lama2 tu pasti tangan tu lembut ajee ,selamat berjaya

  2. 2

    Alia said,

    cik Azlina punya kek sedap seperti rupenye .. Alia paling suka bayi tidur,bunga ros tekan dan ..semuaya jelah senang cite ..

    selamat belajar menghias kek!;)

  3. 3

    azlina said,

    merpati66
    terima kasih kak. nie tengah praktis le …. tak tau la bila nak jadi cantik macam akak buat😉

    alia
    nanti ada masa kita cuba sama2 ye..

  4. 4

    >>>>>>> N <<<<<<<<<< said,

    wah cantiknya deko cupcake
    leh order ni…

  5. 5

    azlina said,

    n…
    bleh, bleh punyer order tapi tempahan dibuka hingga bulan 4 aje dan akan disambung kempali pada masa yang akan diberitahu kemudian😀.

  6. 6

    >>>>>>> N <<<<<<<<<< said,

    awat ada limit time tu…ko cuti berpantang kaa


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: